Domaća pileća pašteta
Domaća pileća pašteta
Veoma se brzo i lako se pravi,tako da očas posla imate odličan i jako ukusan doručak ili večeru za sebe ili svoju porodicu, najvažnije veoma je hranljiva i zdrava.
Kao što je rekla Aleksandra Đorđević (nutricionista)
*visok udeo proteina
*nizak udeo masti i hidrata
*bez glutena,
aditiva i dodatih šećera.
Potrebni sastojci:
100 gr. pilećeg filea,
2 kuvana jaja,
100 gr. niskomasnog krem sira,
1 kašičica senfa,
so, bober,
Jedna kašika maslinovog ulja,
začin za piletinu,
malo belog luka u granilama.
Priprema:
Skuvati piletinu (može i grilovana) i jaja.
U blender ili secka dodavati sve sastojke, jedan po jedan.
Sve izblendirati do fine kompaktne smese.
Preručiti u teglicu i čuvati u frižideru 4-5 dana, ako opstane toliko, jer je jako ukusna.
Коментари
Постави коментар