Desert u casi
Desert u čaši
Danas vam pišem recept za jedan ukusan desert.
Svako od nas poželi momente kada
samo želite da udovoljite sebi, tako da sam danas rešila da to i uradim,ponekad i male
stvari ljude učine da se osećaju lepo.
Kora:
• 125 g mlevene Plazme
• 50 g putera
• 50 g putera
Fil:
• 200 ml slatke pavlake
• 200 g krem sira
• 1 kašika šećera u prahu
• 20 g bele čokolade
• 200 g krem sira
• 1 kašika šećera u prahu
• 20 g bele čokolade
Pripremite čaše u kojima ćete
servirati desert.
Mleveni keks sjedinite sa kockicama putera kako bi dobili masu sličnu
mokrom pesku. Rasporedite u čaše. Otopiti belu čokoladu i ostavite da se malo prohladi. Krem siru dodajte šećer u prahu pa dobro sjedinite.
Slatku pavlaku umutite
ne previse.
Dodajte joj krem sir i sve lagano sjedinite.
Na kraju umešajte belu
čokoladu. Sipajte u čase preko keksa.
Po filu stavite nekoliko odmrznutih
višanja koje možete pošećeriti po ukusu,pa opet fil i na kraju višnje, seckanu čokoladu i preliv od šumskog voca.
Коментари
Постави коментар