Desert u casi





 Desert u čaši

Danas vam pišem recept za jedan  ukusan desert.
Svako od nas poželi momente kada samo želite da udovoljite sebi, tako da sam danas rešila da to i uradim,ponekad i male stvari ljude učine da se osećaju lepo.

 Kora:

• 125 g mlevene Plazme
• 50 g putera


Fil:

• 200 ml slatke pavlake
• 200 g krem sira
• 1 kašika šećera u prahu
• 20 g bele čokolade

Pripremite čaše u kojima ćete servirati desert.

Mleveni keks sjedinite sa kockicama  putera kako bi dobili masu sličnu mokrom pesku. Rasporedite u čaše. Otopiti belu čokoladu i ostavite da se malo prohladi. Krem siru dodajte šećer u prahu pa dobro sjedinite.
Slatku pavlaku umutite ne previse.
Dodajte joj krem sir i sve lagano sjedinite.
Na kraju umešajte belu čokoladu. Sipajte u čase preko keksa.
Po filu stavite nekoliko odmrznutih višanja koje možete pošećeriti po ukusu,pa opet fil i na kraju višnje, seckanu čokoladu i preliv od šumskog voca.




Коментари

Популарни постови са овог блога

Kolac sa plazmom i eurokremom

Brze integralne pogačice

Pekarski burek

Rozen torta sa malinama

Štangle sa suvim voćem

Gabon torta