Domaća pileća pašteta

 Domaća pileća pašteta

Veoma se brzo i lako se pravi,tako da očas posla imate odličan i jako ukusan doručak ili večeru za sebe ili svoju porodicu, najvažnije veoma je hranljiva i zdrava.

Kao što je rekla Aleksandra Đorđević (nutricionista)

*visok udeo proteina

*nizak udeo masti i hidrata

*bez glutena,

aditiva i dodatih šećera.

 


Potrebni sastojci:

100 gr. pilećeg filea,

2 kuvana jaja,

100 gr. niskomasnog krem sira,

1 kašičica senfa,

so, bober,

Jedna kašika maslinovog ulja,

začin za piletinu,

malo belog luka u granilama.

 

Priprema:

Skuvati piletinu (može i grilovana) i jaja.

U blender ili secka dodavati sve sastojke, jedan po jedan. 

Sve izblendirati do fine kompaktne smese.

Preručiti u teglicu i čuvati u frižideru 4-5 dana, ako opstane toliko, jer je jako ukusna.




Коментари

Популарни постови са овог блога

Kolac sa plazmom i eurokremom

Gabon torta

Pekarski burek

Brze integralne pogačice

Štangle sa suvim vocem

Ferrero rolat